VI HAR 26.3.2020 FÅET VIDEOUDSTYR, SÅ DET ER MULIGT AT AFHOLDE VIDEOKONSULTATIONER. VI FORVENTER, AT DER VIL VÆRE EN INDKØRINGSPERIODE FØR DET FUNGERER GODT, SÅ HAV VENLIGST TÅLMODIGHED MED OS.

DET KRÆVER, AT DU DOWNLOADER EN APP, DER HEDDER MIN LÆGE, OG I GOD TID FØR DEN AFTALTE TID TIL VIDEOKONSULTATIONEN GÅR IND PÅ APPÉN OG TILSLUTTER DIG DET VIRTUELLE VENTEVÆRELSE. VI TRÆKKER SÅ VIDEOKONSULTATIONEN IND FRA DET VIRTUELLE VENTEVÆRELSE.

VI OPFORDRER TIL, AT SÅ MANGE SOM MULIGT FÅR DERES KONSULTTIONER AFHOLDT SOM VIDEOPKONSULTATIONER, DA DET MÅ FORVENTES, AT DER EFTER CORONAVIRUS-EPIDEMIEN VIL KOMME EN MEGET STOR EFTERSPØRGSEL PÅ KONSULTATIONER, SÅ VENTETIDEN MÅ FORVENTES AT BLIVE MEGET LANG.

RING TIL  KLINIKKEN M.H.P. AT FÅ AFTALT EN TID TIL EN VIDEOKONSULTATION.

Mellem kl.8.00  og 10.00 sidder lægerne ved telefonen hver dag. Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom. Desuden kan der gives svar på prøver og undersøgelser, men disse svar kan også gives af klinikpersonalet i tidsrummet mellem kl.9.00 og kl.10.30 eller via mail-tilbagesvar eller via en e-konsultation.

Husk at receptfornyelser og tidsbestilling kun foregår via sekretariatet i tidsrummet mellem kl.9.00 og kl.10.30 eller via hjemmesiden