TELEFONTIDEN ER P.T. FORDOBLET GRUNDET CORONA-EPIDEMIEN. DER VIL 23.3.2020 BLIVE OPSTILLET UDSTYR TIL AFHOLDELSE AF VIDEOKONSULTATIONER. DETTE KAN BRUGES I STEDET FOR FREMMØDEKONSULTATIONER.

ALLE SKAL RINGE TIL KLINIKKEN OG BLIVE VISITERET TIL EN TID HEROPPE. DER ER IKKE ADGANG FOR PATIENTER I KLINIKKEN UDEN FORUDGÅENDE TIDSBESTILLING.

VI VIL IKKE BETJENE SELVHENVENDERE I SKRANKEN !!!

DER ER OPSTILLET EXTRA TABURETTER PÅ GANGEN UDENFOR KLINIKKEN M.H.P. AT OPRETHOLDE GOD AFSTAND MELLEM PATIENTERNE. TAG PLADS OG DU BLIVER KALDT IND EFTER TUR. HUSK AT KØRE DIT SYGESIKRINGSKORT.

Klinikkens telefonsystem har en køfunktion, der dækker behovet svarende til det antal patienter, der er tilknyttet klinikken. Der er kø-overvågning af de indgående opkald til klinikken, således at der er overblik over den aktuelle ventetid på alle indgående telefonlinjer, samt om køen er fyldt op.

Vi oplever nogen gange, at patienter fortæller, at telefonen er optaget på trods af, at køen ikke har været fyldt op på noget tidspunkt. Det viser sig oftest, at patienterne ikke har ønsket at gå ind i køen. Det kan IKKE påregnes, at det er muligt at ringe direkte igennem til os uden nogen ventetid i telefonkøen.

Der skal indtastes CPR-nummer, mens der ventes i køen, således at journalen findes frem elektronisk. Såfremt der ved opkald til klinikken opleves nogen ventetid, kan man med fordel forsøge at ringe igen senere, da der desværre kan forekomme ventetid på op til 20 minutter i køen i sjældne tilfælde.

I sjældne tilfælde vil der i telefontiden været sat telefonsvarer på, da vi kan være optaget af dårlige patienter, akutte opgaver eller lignende. Vi beder venligst om, at man har forståelse for dette.

Lægerne sidder ved telefonen fra kl. 8.00 til kl. 9.00 hver dag. I tidsrummet fra kl.9.00 til 10.30 passes telefonen af klinikpersonalet.

Såfremt der ønskes en akut tid i klinikken samme dag, SKAL der ringes i tidsrummet fra kl. 8.00 til kl. 9.00, da de akutte tider altid er lægevisiterede, og da det ellers ikke er muligt for os at planlægge tidsforbruget i klinikken på en rationel måde.